Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása amennyiben a talaj nincsen átfagyva, előzetes egyeztetés után lehetséges , illetve ilyen időszakokban postán csomagban is küldünk növényeket.  A rendelésfelvétel folyamatos. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Őshazája Délkelet-Európa. Balkáni eredetű. Koronája keskeny kúp alakú. 20-25 méteres, gyorsan növő fenyő. Rendszerint karcsúbb, mint az egyéb lucok. Levelei széle ép, színük zöld, felületük fényes. Tűlevelei laposak. Tűi úgy 2 cm hosszúak, egyesével állnak, és a hajtás síkjában fekszenek. Termése tojásdad alakú vagy hengeres alakú toboztermés, barna színű. Tojás alakú tobozai éretlenűl sötétlilák, 3-6 cm nagyságúak.A tobozok, már a fiatal fákon megjelennek, ezzel növelik a fenyő díszítőértékét. Elviseli a szárazságot. Fagytűrő. Lassabban növekszik a többi luc fajnál. Szereti a nedvesebb és savanyúbb kémhatású talajokat, de kielégítően fejlődik a szárazabb mészkőtalajokon is. Mivel lombját jobban megtartja, mint a többi luc faj, alkalmazása karácsonyfaként egyre elterjedtebbé válik. Ára azonban borsosabb, mint a közönséges lucé.
Nem található rekord

Szerb luc - Picea omorika

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház