Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása amennyiben a talaj nincsen átfagyva, előzetes egyeztetés után lehetséges , illetve ilyen időszakokban postán csomagban is küldünk növényeket.  A rendelésfelvétel folyamatos. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Észak-Amerikában a  Csendes-óceáni partvidéken a Kaszkád és a Sierra Nevada-hegység nyugati lejtõin, 500-2500 méteres magasságban él, dél felé eléri a Mexikói Alsó-Kalifornia északi hegyvidékét. Fiatalon kúpos, vagy oszlops, késõbb szabálytalan, lekerekedõ koronájú fa. 30-50 méter magasra is megnõhet. Kérgének színe vörösestõl szürkésbarnáig terjedhet. A vékonyabb hajtások az erõsebbekrõl bókolnak, laposak. Kérge idõsebb korban erõsen kiemelkedõ bordákkal tagolt, nagy szalagokban válik le. Levelei négyes örvökben állnak, szárra futóak, élénkzöldek, 3-15 mm-esek. Tobozai 15-40 mm-esek, a hajtások végein helyezkednek el, érés után széles ívben felnyílnak. Mély, lehetõleg nem túl nedves talajt igényel, szereti a napos helyeket. Kissé fagyérzékeny.

Nem található rekord

Gyantásciprus - Calocedrus

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház