Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása amennyiben a talaj nincsen átfagyva, előzetes egyeztetés után lehetséges , illetve ilyen időszakokban postán csomagban is küldünk növényeket.  A rendelésfelvétel folyamatos. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Nevét smaragdzöld függőleges pikkelyleveleiről kapta, melyek (sok tujafajtával ellentétben) télen sem barnulnak meg. A smaragd tuja keveset terem, tobozait nem a hajtásvégein hozza, így nem rontja a növény díszértékét. Legfeljebb 5-6 méterre növő karcsú, tömött, kúpalakú koronája jobban illik a házikertekbe , mint nagy társai. Teleinket károsodás nélkül elviseli. Nyírt vagy nyíratlan sövénynek és szoliternek egyaránt kiváló, de nagyobb cserépbe ültetve is szép dekorációs növény. Üde, tápanyagdús talajban, napos helyen érzi magát a legjobban, de tapasztalatom szerint a száraz környezetet is elviseli, bár ekkor lassabban fejlődik. Az alábbi táblázatban leírtam a tuja magasságokat az évek múlásával: 1. ősszel 15 cm 2. ősszel 25 cm 3. ősszel 40 cm 4. ősszel 65 cm 5. ősszel 95 cm Utána évente 30-35 cm. 30-40 cm-es növények.
Nem található rekord

Smaragd tuja - Thuja occidentalis smaragd

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház