Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása befejeződött (tekintve, hogy minden növény leveles állapotban van!!), a szabadgyökerű növényekre leadott rendelést, ha abból van cserepes változat, akkor annak megfelelően visszaigazoljuk.  A rendelésfelvétel szabadgyökerű növényekre ettől függetlenül folyamatos 2023. őszi szállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Észak-Amerika legelterjedtebb fenyõje, Labradortól Alaszkáig, délen New Englandig, Minnesota, Dél-Dakota, Wyoming, Montana és British Columbia. 20-30 méter magas fa, ágai emelkedõk. A rügyek tojás alakúak, 6 mm hosszúak lehetnek, tompák, világosbarnák, nem gyantásak. Pikkelyeik kopaszak, lazán simulnak; a csúcsnál lekerekítettek és felhasadtak. Kérge szürke, durván pikkelyes. Hajtása lecsüngõ, kopasz, barna vagy világosbarna, gyakran enyhén hamvas.  Tűlevelei sugárirányban és eléggé tömötten állnak, 8-18 mm hosszúak, hegyesek, meglehetõsen merevek, enyhén görbék, matt kékeszöldek vagy fehéres szürkék, négyszögletûek. Színükön egyenként 2-3, fonákjukon 3-4 gázcserenyílás vonal található. Szétdörzsölve erõs az illatuk.  Toboza hengeres vagy tojás alakú, 3,5-5 cm hosszú, éretten világosbarna. Pikkelyei vékonyak, hajlékonyak, gyûrötten kerekek, lekerekítettek, ép szélûek. Hûvös, nedves, párás helyeken érzi jól magát, a mi klímánk kicsit száraz neki, talajban nem válogat. Ezekkel az igényekkel rendelkeznek fajtái is.  Az alapfajt ritkán ültetik.
Nem található rekord

Törpe fehérluc - Picea glauca

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház