Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2021. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása időjárás függvényében január végétől, február elejétől indul, innentől kezdjük a postázást és a kiszállítást is. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár jövőre már  termő) változattal is rendelkezünk. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. Termékeinket továbbá megtalálja a vatera.hu oldalain is kiskert felhasználói névvel.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

2-3 méteres, terebélyes cserje. Mutatós tölcsér alakú virágaikért termesztett lombhullató cserjék. Hazája Kína, Korea.
Szeretik a napos helyet és a termékeny talajt. Száraz fekvésben hamar elvénűl. A növekedési esély fenntartása érdekében elvirágzás után minden évben tőből vágjuk ki halvány , idős águkat. A kiritkult, öreg növényeket tavasszal erősen visszametszhetjük.
1. oldal / 2
Találatok: 1 - 20 / 21

Rózsaloncok - Weigela

7d.gif

Fehér rózsalonc - Weigela Candida

2L konténer 20-30 cm növények

1270 Ft
7d.gif

Fehér rózsalonc - Weigela Candida

9x9 cserép 10-20 cm növények

650 Ft

Rózsalonc - Weigela Florida Alexandra Nana

2L konténer 10-20 cm növények Törpe változat

1270 Ft

Rózsalonc - Weigela Florida Suzanne

CS9 cserepes 10-20 cm növények

650 Ft

Rózsalonc - Weigela Florida Suzanne

2L konténer 20-40 cm növények

1270 Ft

Rózsalonc - Weigela Florida Variegata

2L konténer 20-30 cm növények

1270 Ft

Rózsalonc - Weigela La Printemps

2L konténer 20-30 cm növények

1270 Ft

Rózsalonc - Weigela La Printemps

9x9 cserép 10-20 cm növények

650 Ft
7d.gif

Rózsalonc - Weigela Newport red

2L konténer 20-30 cm növények

1270 Ft

Weigela Courtalor

2L konténeres 20-40 cm növények

1270 Ft
1. oldal / 2

Kosár

 x 

Üres Kosár

Termékkeresés

Webáruház