Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2020. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények kiszolgálást befejeztük, ezekre rendelést továbbra is veszünk fel 2020. október végi kiszállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már idén  termő) változattal is rendelkezünk. 

A koronavírus járvány alatt is folyamatosan postázunk , addig amíg az adott növényből van készletünk, jelenleg új beszerzéseket nem indítunk a kijárási korlátozás feloldásáig. Ezen okból kifolyólag a szállítási határidő akár több hét, hónap is lehet. Megértésüket köszönjük.

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. Termékeinket továbbá megtalálja a vatera.hu oldalain is kiskert felhasználói névvel.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

A Potentilla egy lombhullató alacsony, sűrű ágú virágos cserje. Betegségek, kártevők nem károsítják. Május végétől októberig temérdek virágot termel. A virágok nyáron szinte befedik a növényeket.
Találatok: 1 - 14 / 14

Cserjés pimpó - Potentilla

Potentilla fruticosa Elizabeth

1,5L konténer 20-30 cm növény

950 Ft

Potentilla fruticosa Friedrichsenii

CS13 cserepes 20-30 cm növény

950 Ft

Potentilla fruticosa Goldfinger

CS9 cserepes 10-20 cm növény

450 Ft

Potentilla fruticosa Goldfinger

1,5L konténer 20-40 cm növény

950 Ft

Potentilla fruticosa Grönland

3L konténer 20-40 cm növény

950 Ft

Potentilla fruticosa Grönland

CS9 cserepes 10-20 cm növény

450 Ft

Potentilla fruticosa Kobold

CS11 cserepes 10-20 cm növény

950 Ft

Potentilla fruticosa Lovely pink

CS11 cserepes 20-30 cm növény

950 Ft

Potentilla fruticosa Marian red robin

1,5L konténer 20-30 cm növény

950 Ft

Potentilla fruticosa Princess

3L konténer 20-40 cm növény

950 Ft

Potentilla fruticosa Red ace

CS11 cserepes 20-30 cm növény

1270 Ft

Potentilla fruticosa Tilford cream

CS9 cserepes 10-20 cm növény

450 Ft

Kosár

 x 

Üres Kosár

Termékkeresés

Webáruház