Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2022. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása február végével indul, de amennyiben az időjárás engedi akár előbb is postázni fogunk. Rendelést folyamatosan veszünk fel. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár jövőre már  termő) változattal is rendelkezünk. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Találatok: 1 - 9 / 9

Díszfák, alakra nyírt növények

7d.gif

'PRUNUS SERRULATA ROYAL BURGUNDY' vöröslevelű Japáncseresznye

Cserepes (220 cm magas törzsre oltott növények), CSAK ...

12700 Ft
7d.gif

'VÉRSZILVA' - Prunus cerasifera Nigra

Cserepes (150+ cm kis koronás növények)

6500 Ft
7d.gif

Csüngő kecskefűz - Salix caprea pendula

7L konténeres 100-120 magas törzsre oltott csüngő ágú ...

5500 Ft
7d.gif

Gömbkőris - Fraxinus ornus 'Mecsek'

Szabadgyökeres (200-220 cm törzsre oltott növények)

12700 Ft
7d.gif

Perzsa varázsfa - Parriota persica

5L konténeres (80-100 cm-es növények)

4500 Ft

Szivarfa - Catalpa bignonioides

Szabadgyökeres (175+ cm növények)

4500 Ft
7d.gif

Tulipánfa - Liliodendron Tulipifera

5L konténeres (80-100 cm növények)

4500 Ft

Kosár

 x 

Üres Kosár

Termékkeresés

Webáruház