Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2021. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása időjárás függvényében január végétől, február elejétől indul, innentől kezdjük a postázást és a kiszállítást is. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár jövőre már  termő) változattal is rendelkezünk. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. Termékeinket továbbá megtalálja a vatera.hu oldalain is kiskert felhasználói névvel.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

2-4 méter magasra kapaszkodó díszcserje. Erős illatú virágai fehérek, június-júliusban a levelek hónaljában nyílnak. Gyakori az augusztus-szeptemberi másodvirágzás. Termése fekete. Átlagos kerti talajba, napos, vagy félárnyékos helyre ültethető. Kiválóan alkalmas kerítések, rácsok befuttatására, ültetési távolsága egymástól kb. 80-150 cm. Az télizöld (enyhe teleken örökzöld) lombja télen lilás színűvé változik, a vegetációs időben a hajtásvégeken bordó színű.
Találatok: 1 - 7 / 7

Futólonc - Lonicera japonica

Lonicera henryi - Futólonc

3L konténeres (80-90 cm növények)

2990 Ft

Lonicera japonica Hall’s Prolific

3L konténeres (80-90 cm növények)

2990 Ft

Lonicera japonica Chinensis

3L konténeres (80-90 cm növények)

2990 Ft

Lonicera japonica var. Halliana

3L konténeres (80-90 cm növények)

2500 Ft

Lonicera x American Beauty

3L konténeres (80-90 cm növények)

2990 Ft

Lonicera x heckrotti Gold Flame

3L konténeres (80-90 cm növények)

2990 Ft

Kosár

 x 

Üres Kosár

Termékkeresés

Webáruház