Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2022. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása február végével indul, de amennyiben az időjárás engedi akár előbb is postázni fogunk. Rendelést folyamatosan veszünk fel. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár jövőre már  termő) változattal is rendelkezünk. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

 
A jegenyefenyőkhöz hasonlóan a lucfenyők is egytűsek, de levélalapjuk nem szélesedik ki. Tobozaik csüngők, nem szétesők. A Kárpátok jellegzetes erdőt alkotó fája a közönséges lucfenyő (P. abies). Az északi félteke magashegységének meghatározott növényzeti övét alkotó fajai találhatók ebben a nemzetségben. Erdeik nagyon sötétek, szinte aljnövényzet nélküliek. A magyar falvak jellegzetes utcafrontja: a lucfenyővel teleültetett előkert, mely a kertet már rég kinőtte, és a ház fölé tornyosulva azt teljes sötétségbe borítja, hogy a házban még nappal is fel kell kapcsolni a világítást. Ha lehet, ezért kertjeinkbe csak a törpe változataikat ültessük. Fiatal korban a félárnyékot is elviselik, egyes fajai csak párás környezetben fejlődnek megfelelően.
Nem található rekord

Lucfenyő - Picea

Kosár

 x 

Üres Kosár

Termékkeresés

Webáruház