Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása amennyiben a talaj nincsen átfagyva, előzetes egyeztetés után lehetséges , illetve ilyen időszakokban postán csomagban is küldünk növényeket.  A rendelésfelvétel folyamatos. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Nyitvatermő, az erdeifenyő után a legelterjedtebb közép-európai tűlevelű fa. Előfordulása kontinentális éghajlatú területeken, hegyvidékeken jellemző. Őshazája Közép-Európa és Észak-Európa. Törzse egyenes, gyantás. Felszíne repedezett, színe vöröses-barna vagy szürkés-barna. Koronája keskeny kúp alakú. Ágai vízszintesen állnak vagy lecsüngőek. A levelek csúcsa hegyes. Szélük ép, színük világoszöld vagy zöld. Örökzöld. Virágzata toboz. Virága sárga. Termése hosszúkás tojásdad alakú vagy hengeres alakú toboztermés, barna színű. Fiatal hajtása C-vitamint tartalmaz. Gyantájának hatóanyaga reumára, rándulásokra, ficamokra és izületi fájdalmakra egyaránt jótékony hatással van. A direkt napfényt vagy a félárnyékot kedveli. Fagytűrő. A növény magról vagy dugvánnyal szaporítható. Fáját hasznosítják a bútoriparban, a papíriparban és a hangszergyártásban. Ágai kedveltek a virágkötészetben.
Nem található rekord

Közönséges luc - Picea abies

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház