Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása amennyiben a talaj nincsen átfagyva, előzetes egyeztetés után lehetséges , illetve ilyen időszakokban postán csomagban is küldünk növényeket.  A rendelésfelvétel folyamatos. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Közepes termetű, szabályos, tömött koronájú örökzöld fa. Tűlevelei merevek, 1-2 cm hosszúak, a haj-tásokon körkörösen állnak. Tűleveleinek vége tompa. Kora tavasszal virágzik. A porzós virágok vöröses, a termősek zöldes színűek. Toboza henger alakú, felfelé álló. Sötétszürke kérge szögletesen töredezik. Fiatal korában a téli fagyokra érzékeny. Dél-Spanyolország száraz hegyoldalairól származik. Népiesen „kolbászfenyőnek” is nevezik a hajtások hengeres megjelenése miatt. Különleges, érdekes alakjáért szabad térállásban ültetik intenzíven fenntartott parkokban. Ritkán kapható hazai faiskolai forgalomban, igazi különlegesség. Nehéz beszerezhetősége és a lakosság „gyűjtőszenvedélye” hátráltatja közterületi előfordulását. Származási helyéből adódóan a száraz időszakokat jól átvészeli.
Nem található rekord

Andalúziai jegenyefenyő - Abies pinsapo

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház