Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása amennyiben a talaj nincsen átfagyva, előzetes egyeztetés után lehetséges , illetve ilyen időszakokban postán csomagban is küldünk növényeket.  A rendelésfelvétel folyamatos. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Nyugat-európai kerteket és parkokat látva biztosan sokan megcsodálták már a hamisciprusokat. Finom lombozatával, feltűnő szín- és formagazdagságával az örökzöldek legmutatósabb csoportját képezik. E növények kifejezetten az atlantikus klímájú területeket kedvelik, nálunk a nyugat-magyarországi kertekben a legszebbek, az Alföldön többnyire csak sínylődnek. Az utóbbi időben azonban sok új, magyar fajtát szelektáltak, melyek jobban alkalmazkodnak a hazai viszonyokhoz, de még ezek is csak öntözött kertbe valók. Pikkelylevelű örökzöld fa. Lassan növő mutatós koronájú finom levelekkel. Minden stílusra alkalmas. Vízigényes, félárnyékot kedvelő. A túl sok levelet tartalmazó ágakat kurtítsuk meg, csípjük Ie, amíg zöld. Egyébként tavasztól őszig alakíthatjuk az új hajtások kicsipkedé­sével. A takácsatka száraz melegben kánikulában kárt tehet a növényben, ezért érdemes védekezni ellene időben.

 

Nem található rekord

Hamisciprus - Chamaecyparis

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház