Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása amennyiben a talaj nincsen átfagyva, előzetes egyeztetés után lehetséges , illetve ilyen időszakokban postán csomagban is küldünk növényeket.  A rendelésfelvétel folyamatos. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

A parkok kedvelt díszfája. Kelet-Ázsiából származik. Kína, Japán és Koreában alkot erdőségeket. Sokféle változatban ismerjük, kertekben és parkokban.  A szárasságot is jól tűrő, fényigényes fafaj. Szintén jól elviseli a téli fagyokat is. A talajjal szemben igénytelennek mondható, de a legjobban a jó vízgazdálkodású és levegőzésű mély talajokat kedveli. Nem szenved károsodásokat a korai és késői fagyoktól sem. Viszonylag lassú növekedésű fafaj. Kisméretű fa vagy cserje, szabályos ovális koronájú, vastag ágrendszerű fa. Vörösesbarna, szalagosan leváló. Függőleges síkban rendeződnek, mindkét oldalukon egyformán matt kékeszöldek. A lappikkelyek hátán barázda fut végig. Lombozata télire kissé megbarnul.

 

Virágai egyivarú egylakiak. A porzós virágok igen kicsik, rövid hajtások végén helyezkednek el, sárgás színűek. A nővirágok négytagúak, halvány rózsaszínűek. Virágzási ideje március-április. Toboza zömök, 1,5 cm hosszúak, kezdetben húsosak később megfásodnak. A tobozok kissé oválisak, megfásodott hosszúkás tobozpikkelyekkel, amely a csúcs alatt hátragörbülő szarvacskát viselnek. Magjai apró tojásdad, szárny nélküli, sötétbarna színű, világos köldökkel. Az  életfafélék fája közepesen puha, rendkívül könnyű. A műbútorasztalosok és a modellezők dolgoznak a leggyakrabban vele. Külső munkákra kevéssé alkalmas. Kínában igen fontos kultikus növény volt.

Nem található rekord

Keleti tuja - Thuja orientalis

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház