Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása amennyiben a talaj nincsen átfagyva, előzetes egyeztetés után lehetséges , illetve ilyen időszakokban postán csomagban is küldünk növényeket.  A rendelésfelvétel folyamatos. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Észak-Amerika legelterjedtebb fenyõje, Labradortól Alaszkáig, délen New Englandig, Minnesota, Dél-Dakota, Wyoming, Montana és British Columbia. 20-30 méter magas fa, ágai emelkedõk. A rügyek tojás alakúak, 6 mm hosszúak lehetnek, tompák, világosbarnák, nem gyantásak. Pikkelyeik kopaszak, lazán simulnak; a csúcsnál lekerekítettek és felhasadtak. Kérge szürke, durván pikkelyes. Hajtása lecsüngõ, kopasz, barna vagy világosbarna, gyakran enyhén hamvas.  Tűlevelei sugárirányban és eléggé tömötten állnak, 8-18 mm hosszúak, hegyesek, meglehetõsen merevek, enyhén görbék, matt kékeszöldek vagy fehéres szürkék, négyszögletûek. Színükön egyenként 2-3, fonákjukon 3-4 gázcserenyílás vonal található. Szétdörzsölve erõs az illatuk.  Toboza hengeres vagy tojás alakú, 3,5-5 cm hosszú, éretten világosbarna. Pikkelyei vékonyak, hajlékonyak, gyûrötten kerekek, lekerekítettek, ép szélûek. Hûvös, nedves, párás helyeken érzi jól magát, a mi klímánk kicsit száraz neki, talajban nem válogat. Ezekkel az igényekkel rendelkeznek fajtái is.  Az alapfajt ritkán ültetik.
Nem található rekord

Törpe fehérluc - Picea glauca

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház