Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása amennyiben a talaj nincsen átfagyva, előzetes egyeztetés után lehetséges , illetve ilyen időszakokban postán csomagban is küldünk növényeket.  A rendelésfelvétel folyamatos. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

A málna az egyik legkedveltebb nyári gyümölcsünk, mely kiváló minôségű befôtt, íz dzsem, szörp, lé, hűsítôital, bor, likôr, fagylalt, sűrítmény, stb. alapanyaga. Sôt, ezen túlmenôen a mélyhűtés rohamos térnyerésével – a gyorsfagyasztott, ú.n. \"gurulós\" málna a hűtôipar kiváló terméke - a téli-tavaszi idôszak gyümölcsellátását is változatosabbá teszi. A málnagyümölcs (fructus idaei), valamint a fiatal levelek egyúttal a gyógyszeripar nyersanyagai is. A málna beltartalma nagyon sok tényezô függvénye, tehát nagyon eltérô. Hozzávetôlegesen 1,2 g% fehérjét, 5,4 g% szénhidrátot, 0,9 g% szerves savat, 0,6 g% hamut, valamint 0,45-2,80 g% pektint tartalmaz. Kitűnik magas káliumtartalmával (127 mg%!), de foszfortartalma is jelentôs (45 mg%). Tartalmaz továbbá 27,3 mg% kálciumot, 24 mg% magnéziumot, 15 mg% mangánt, 3,9 mg% nátriumot, 3 mg % cinket, 1 mg% rezet és 0,6 mg% vasat. Aszkorbinsav-tartalma 25 mg%, míg B1 - és B2 -vitamin koncentrációja csak 0,02, illetve 0,03 mg%. A gyümölcsök először a fürtök csúcsán érnek be, és fokozatosan válnak fogyaszthatóvá. Csak teljes érettségben érdemes betakarítani, mert álltában nem érik meg. A szedésre érett gyümölcs viszont a bokron gyorsan túlérik, elveszti üde színét és kellemes ízét; a bogyók szétesnek és a földre hullanak. Ezért fontos, hogy a szüret időpontját jól határozzuk meg. Reggel vagy borús, hűvös időben szedjük. Ha lehet, akkor frissen fogyasszuk, lehűtve. Hűtőszekrényben - takarás nélkül - legfeljebb 2-3 napig tartható el, utána gyorsan megpenészedik. A málnából lé, szörp, dzsem készíthető, mélyhűtésre is kiválóan alkalmas.

Találatok: 1 - 12 / 12

Málna

7d.gif

Málna Fertődi narancs

Szabadgyökeres (30-40 cm növények)

1750 Ft
7d.gif

Málna Poranna rosa (a 'sárga' málna)

K9*9 konténeres (30-40 cm növények)

2990 Ft

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház