Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása amennyiben a talaj nincsen átfagyva, előzetes egyeztetés után lehetséges , illetve ilyen időszakokban postán csomagban is küldünk növényeket.  A rendelésfelvétel folyamatos. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Nyitvatermő fa. Előfordulása mérsékelt éghajlatú területeken, dombvidékeken vagy hegyvidékeken, tűlevelű erdőkben jellemző. Őshazája Európa. Fásszárú növény. Törzse egyenes. Felszíne mélyen repedezett. Koronája keskeny kúp alakú. Ágai lecsüngőek. Hosszú- és rövidhajtásai vannak. A hosszúhajtásokon fejlődő tűlevelek spirálisan, a rövidhajtásokon fejlődök összetorlódva, csomókban állnak. Ezekeben a csomókban 15-20 levél található. A levelek csúcsa tompa. Szélük ép, színük világoszöld. Lombhullató. Levei puhák, hosszúságuk 10-30 mm. Összel megsárgulnak és lehullanak. Virágzata toboz. Termése hengeres alakú vagy tojásdad alakú toboztermés, barna színű. A termés 2-4 cm hosszú. Érés után az ágon marad, és csak azzal együtt hullik le. Az agyagos vagy vályogos talajt kedveli. Közepesen öntözzük. Fényigénye nagy, a direkt napfényt kedveli. Fagytűrő.

 
Nem található rekord

Európai vörösfenyő - Larix decidua

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház