Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása amennyiben a talaj nincsen átfagyva, előzetes egyeztetés után lehetséges , illetve ilyen időszakokban postán csomagban is küldünk növényeket.  A rendelésfelvétel folyamatos. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

A kerti kéziszerszámokat (kapa, ásó, lapát, gereblye stb.) használat után minden esetben tisztítsuk meg. Drótkefével távolítsuk el róluk a ráragadt földet, sarat. Ha szükséges, elõzetesen vízbe áztassuk. A megtisztított szerszám fém részeit kenjük be olajjal. Így megakadályozhatjuk a rozsdásodásukat.
·        Ha a szerszámok éle tompa, kicsorbult, deformálódott, a hibákat kalapálással javítsuk ki, a kicsorbult éleket köszörüléssel igazítsuk ki, majd lapos reszelõvel élezzük meg.
·        A szerszámok fanyelét is pucoljuk le. A sártól, piszoktól szabadítsuk meg. Mosószeres vízzel mossuk le, száradás után finom csiszolópapírral csiszoljuk át, hogy szálkamentes és sima legyen a felülete. Nem árt a nyélnek egy kis olaj sem.
·        A metszõolló (vágóolló) pengéjét hypós vízzel mossuk le. Ha életlen, fenõkõvel élezzük meg. A szoros vagy laza szárakat a szorító csavarokkal állítsuk be, a fém részeket kenjük be olajjal, és kinyitva tegyük száraz helyre.
·        A munka befejezése után a fûrészek felületét olajos ronggyal töröljük át, a rozsdát pedig finom csiszolóvászonnal tüntessük el. Ha a fûrészlap ragacsos, terpentinnel dörzsöljük végig. A tompa fogakat reszelõvel élezzük meg.
Nem található rekord

Kerti kellék, szerszámok

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház