Termékkeresés

Pineberry, az Ananászeper

PDFNyomtatásE-mail
Szabadgyökerű(15-20 cm növények)
Pineberry__az_An_52d549cf9e4bc.jpgPineberry__az_An_52d549cf9e4bc.jpg
Leírás

Pineberry' ananászeper - Fragaria Pineberry White Dream

 

Különleges íz világ!

 

Miért kell az epernek pirosnak lennie? Angliában nemesítették a kertészek ezt az új eperfajtát, melynek egyedülálló az ízvilága. Nagyon édes, aromája az ananászra emlékeztet. Innen kapta a nevét, mivel Angliában az ananászt "Pineapple"-nek hívják.Az összetéveszthetetlen ízt akkor érezni, amikor az eprek már fehérek, a magok pedig pirosak. A biogazdálkodásban való felhasználhatósága abból ered, hogy a betegségekkel szemben nagyon ellenálló. Kényeztesse el szeretteit ezzel az új csemegével! Frissen fogyasztva a legfinomabb.

 

Fontos, hogy az eperpalántákat a megérkezésük után azonnal elültesse, mégpedig olyan helyre, ahol évek óta nem volt eper. A talajt gondosan, az ültetést jóval megelőzve készítse elő. A szamócák magas tápanyagigényűek, a laza, humuszos talajt szeretik. Javítsa fel a talaj felső részét komposzttal, majd ásás után gereblyézze el. Meleg, napos helyre ültesse őket.

 

 

Ültetési ideje: Áprilistól májusig, (így előfordulhat, hogy csak a következő évben hoz termést) és augusztustól októberig.

Kosár

 x 

Üres Kosár

Termékkeresés

Webáruház