Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása befejeződött (tekintve, hogy minden növény leveles állapotban van!!), a szabadgyökerű növényekre leadott rendelést, ha abból van cserepes változat, akkor annak megfelelően visszaigazoljuk.  A rendelésfelvétel szabadgyökerű növényekre ettől függetlenül folyamatos 2023. őszi szállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Akárcsak az alma, a birs is egész tavaszig eltartható száraz, hűvös helyen. Kiváló és értékes táplálék a téli hónapokra. Nyersen kemény húsú, fanyar gyümölcs, és ez akkor sem változik, ha színe érett sárgára változik. Leggyakrabban kompótot és birsalmasajtot készítenek belőle, de az utóbbi időkben újra divatba jött alapanyagként, így egyre több ízletes és különleges recept főszereplője.

A birsgyümölcs húsában sok a csersav, szénhidrát- és energiatartalma viszont alacsony. Savas kémhatásának is köszönhetően megmozgatja az emésztőrendszert, segíti a gyomor működését. Sok C-vitamint is tartalmaz, de mivel általában nem nyersen fogyasztjuk, a vitamin nagy része a feldolgozás során tönkremegy. A gyümölcsök közül a birsnek a legmagasabb a pektintartalma. A pektin az emberi szervezet számára igen fontos, értékes rost, amely laktatóvá teszi az ételeket, kiegyensúlyozza az anyagcserét, és közvetett úton rendben tartja a vér koleszterinszintjét. A birsalma kisebb mennyiségben tartalmaz még B1- és B2-vitamint, foszfort, káliumot, vasat és kalciumot is.
Találatok: 1 - 5 / 5

Birs

7d.gif

'BERECZKI' birs

Szabadgyökeres oltvány (125-150 cm növények) BA29 alanyon.

2990 Ft
7d.gif

'CYDORA ROBUSTA' rezisztens birs

Szabadgyökeres oltvány, 125-150 cm-es növények BA 29 alanyon

5990 Ft
7d.gif

'LESKOVÁCI' birs

Szabadgyökeres oltvány (125-150 cm növények) BA29 alanyon

4990 Ft
7d.gif

'RONDA' rezisztens birs

Szabadgyökeres oltvány (125-150 cm növények)

4990 Ft
7d.gif

'VRANJA' rezisztens birs

Szabadgyökeres oltvány (125-150 cm növények) BA 29 alanyon.

4990 Ft

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház